Ajakhasadék korrekció

(ajakhasadék: orvosi megnevezése cheiloschisis,
a magyar köznyelvben -helytelenül- nyúlajak, nyúlszáj néven is ismert)

Veleszületett fejlődési rendellenesség, amelynél a felső ajak nincs összenőve, hanem oldalra nyitott. A köznapi nyelvhasználat -hasonlatosságuk miatt- nyúlajaknak, nyúlszájnak (cheiloschisis) is nevezi. A mai korszerű kezelési eljárásokkal, több műtétet követően a betegség esztétikailag szinte teljesen gyógyítható, a visszamaradó „heget” illetve a szájon látható eltérést orvosi tetoválással is lehet korrigálni.

A betegséggel élők között kevéssé ismert az orvosi tetoválással történő esztétikai korrekció, pedig tökéletes eredményt lehet elérni.

A beavatkozás lényege, hogy a műtéteket követően, a már meglévő száj alapját, egy „tökéletes” száj formára tetováljuk,így kapjuk meg a végleges, eltérés nélküli ajkakat. A száj fölötti részen lévő „heget” pedig az azt körülvevő eredeti bőr színével megegyező színnel tetováljuk,ezáltal a heg láthatatlanná válik, és így egy teljesen új arckaraktert hozunk létre, így a betegség utolsó „nyomait” is sikerül korrigálni.

Ezt a fajta tetoválást nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlom, hiszen ezzel a beavatkozással a betegség esztétikailag teljesen korrigálható, a száj színét és formáját a vendéggel közösen alakítom ki, természetes színek alkalmazásával, a száj fölötti „heg” pedig az azt körülvevő bőr színével készül el.

Ne felejtsük el, hogy ezzel az esztétikai korrekcióval teljesen megújul az arcunk, ezáltal magabiztosabbak lehetünk és megszabadulhat az eltérés utolsó nyomaitól is. A beavatkozás árát több tényező befolyásolja, ezért csak egy minden kötelezettségtől mentes, ingyenes személyes konzultációt követően tudok pontos árat adni, de általában 55.000-83.000.- Ft közötti áron készül el a korrekció. Amennyiben érdekli az eljárás, úgy a kapcsolatok menü pontban található e-mail címen vagy telefonon keressen meg.