A tetováló gép és a pigmentek

A Nouveau Countur cég megalkotta azt az Intel® processzor által vezérelt tetoválógépet, ami a tökéletes biztonságot ötvözi a maximális tudással. Az Intel® processzora által vezérelt tetováló gép különböző funkciók segítségével tökéletes smink- és orvosi tetoválások készítésére képes a megfelelő szakember kezében.

A medical funkció teszi lehetővé, hogy az orvosi tetoválások készítésekor (csak ez a gép rendelkezik ezzel a funkcióval), hogy a pigmentek mindig a bőr megfelelő mélységébe jussanak el, és ezt mindig a megfelelő leütésszámmal tegyék, így lesz látványosan egyenletes és természetes az Ön tetoválása, illetve a felületi sérülést a lehető legkisebbre csökkenti, ezáltal kisebb a fájdalom, és gyorsabb a gyógyulás...

...és ami talán a mai világban a legfontosabb, hogy a Nouveau Countur egy olyan biztonságos gépet fejlesztett ki az Ön és a szakember számára, amivel világelsőként magasra tette a mércét, hiszen az első tetováló gép, amelyhez kifejlesztettek egy biztonsági kézi fejet és hozzá egy biztonsági tűt, így egy olyan technológiát alkalmaztak, amellyel kizárható, hogy a tetováláskor bármilyen átfertőzést kapjon a vendég. Ez úgy lehetséges, hogy az egyszer használatos steril tűmodulba egybe van integrálva a tű, a tűvezető szár, a tűcsúcs és a visszafolyás gátló kétirányú membrán, amely így egy teljesen zárt egységet alkot, és ez a membrán megakadályozza, hogy a tetováló gép biztonsági fej egységébe a tetováló tűből bármilyen anyag visszakerüljön az előző tetoválások után, nem koszolódhat el, ezáltal az átfertőződés veszélye kizárt. Ezt a technológiát az Egyesült Államokban -ahol vizsgálják erre a lehetőségre az ilyen típusú gépeket- szabadalmaztatták is (US-Pat. # 6505530 és 6345553 # USA szabadalmi nyílvántartási szám) Ez a biztonsági elem nagyon fontos része a biztonságos tetoválásnak, amit az OSHA (az Egyesült Államok Kormányának Munkahelyi Biztonság és Egészségügyi Hivatala) vizsgálatai is kimutattak, hogy más technológiáknál fennáll a fertőzésveszély a folyadékok (festék, vér, bőr) visszaszívódása és az esetlegesen fertőző levegő áramlása miatt a kézifejen belül.

Természetesen a Nouveau Countur cég is rendelkezik a legmagasabb műszaki, minőségi szabványokkal, (ISO 9001) és egészségügyi (EN 46001), így a tetováló gép is a legmodernebb technológiát követi.

Pigmentek:

A Nouveau Countur cég kifejlesztett egy kifejezetten az orvosi tetoválásokhoz használatos pigment sorozatot, amellyel különböző területeken mindig a legmegfelelőbb színeket lehet használni. Ezek a pigmentek is a legmesszebbmenőkig megfelelnek a gyógyászatban használt készítmények minőségének.