Hajszál sűrítés

Ezt a fajta orvosi tetoválást a férfiak és nők részére egyaránt alkalmazhatjuk, olyan esetekben, amikor valamilyen ok miatt a haj hiányával szembesülünk.

Előforduló probléma mind két nem esetében, hogy a haj hiánya miatt a fejbőr láthatóvá válik, így okozva esztétikai problémát. Beszélhetünk több esetről is, például amikor a forgó okoz ilyen eltérését vagy a foltokban, akár kisebb területen megritkult haj látványát szeretnénk korrigálni, de akár a modern orvostudomány által végzett hajbeültetés kiegészítéseként is alkalmazhatjuk.

Az eljárás során a hajszálak irányát figyelembe véve és azokat követve "hajszálakat" tetoválunk a fejbőrre, ezáltal a „világító fejbőrt” a hajunk színével azonos tetovált "hajszálak takarják", így korrigálhatjuk ezt a fajta eltérést. A hajbeültetéskor bizonyos hajszálak nem indulnak fejlődésnek, és ezeken a területeken is segítség ez az eljárás, mivel hiányzó hajszálakat tudunk imitálni. Az orvosi tetoválásoknál szokásos minimum két alkalommal elvégzett tetoválás szükséges a tökéletes eredmény eléréséhez, de ez esetenként eltérő lehet.

Ne felejtsük el, hogy az orvosi tetoválással esztétikai korrekciót alkalmazunk, így adva -visszaadva- az önbizalmunkat, de gyógyításra nem alkalmas. A beavatkozás díját, csak a személyes konzultációt követően tudom megmondani, mert több tényező befolyásolja az árat. A személyes konzultáció minden kötelezettségtől mentes és ingyenes.