Mellbimbó és udvar korrekció

Ez a fajta orvosi tetoválás egy igen fontos eleme az esztétikai megújulásnak, sok ember köszönheti ennek az eljárásnak a tökéletességet, ezen az intim területen is.

Bizonyos esetekben a mellbimbó és udvarának pigment hiánya „természetes” úton alakul ki, de vannak esetek, amikor orvosi beavatkozás következtében veszítjük el a mellbimbó és/vagy udvarának formáját és színét.

Az orvosi tetoválás egy tökéletes megoldás ezekben az esetekben, mivel a nők és a férfiak is egyaránt visszanyerik mellbimbójuk és/vagy udvaruk természetességét. Olyan orvosi beavatkozásokat követően, amikor a mellbimbó és/vagy udvarán történik a beavatkozás, a műtéti heg egy világosabb heg vonallal gyógyul, ezt lehet teljesen korrigálni.

Előfordul olyan eset amikor a mellbimbó udvara elveszíti természetes formáját vagy részleges „újjá építése” válik szükségessé és a formai kiigazításhoz szükséges ez a fajta beavatkozás, szintén tökéletes eredménnyel.

Sajnálatosan előforduló eset amikor pl. az emlő daganat következtében eltávolított mell teljes újjá építése történik, és ezt követően kerül sor az eredeti mellbimbó és udvarának kialakítására az eredeti színre, méretre és formára, a tökéletes eredmény érdekében.

Az eljárás tulajdonképpen mindegyik esetben azonos, a mellbimbó és udvarának esztétikai kialakítása egy speciális orvosi tetoválási eljárással történik, amikor is több alkalommal korrigáljuk az eltérést/hiányt egy új, tökéletes formájú mellbimbó és udvara érdekében.

Minden esetben, amikor a különböző eltéréseket orvosi tetoválással korrigáljuk, a vendég egy komoly esztétikai korrekcióhoz jut. Ebben az esetben elmondhatjuk –nőknél-, hogy a nőiességüket, egyúttal az önbizalmukat kapják vissza. A beavatkozás árát több tényező befolyásolja, ezért csak egy minden kötelezettségtől mentes, ingyenes konzultációt követően tudok pontos árat adni.